pühapäev, 23. detsember 2012

Ma võiks ennast kutsuda Jamie Oliveriks. Miks? Alati, kui keegi külla tuleb, selline nagu veits olulisem õhtu või nii...Et ei joo ainult õlut...Siis on alati max 1 tund aega, et kõik valmis saada: koristada, praht eest ära, toidud valmis. Just. Täna siis tulid ahjukartulid, verivorst, esmalt pannil ja siis ahjus küpsetatud, pitsalaadne toode, Tosca koogi laadne toode. Ehk siis need asjad ei hüppa ise ahju, ei tule ise mu koju, ei koori, ei tükelda end sugugi ise. Jah, kiirus, nobedad näpud, mõningane toiduvalmistamise kogemus on suureks abiks..:) Oeh.
No ja täna käisin siis Meistrite hoovis ka.
Mõnna-mõnna...
Kuusk on toas...:)

Kommentaare ei ole: